Aangenaam

Wij zijn Flevobird

Een (h)echt familiebedrijf

Flevobird Logistiek sinds 1987 een pionier in de polder

Flevobird is opgericht in 1987 door Janny Ellen. Middenin een groeiend Lelystad, centraal gelegen in Nederland was de stap om een transportbedrijf te beginnen heel logisch. Sindsdien is Flevobird Logistiek elk jaar gestaag gegroeid. In 2014 heeft Henri Ellen het bedrijf overgenomen.

Flevobird Logistiek is een (h)echt familiebedrijf waar de medewerkers zich familie voelen en zich met hart en ziel inzetten voor hún bedrijf. Zoals bij veel familiebedrijven is er sprake van langdurige relaties met zowel haar klanten als haar medewerkers.

We zetten net dat stapje extra, voor elkaar en voor onze klanten!

Zij vertrouwen al jaren in Flevobird

Hoe wij bedrijven helpen door heel Nederland

Specialist in leveringen aan particuliere consumenten

Vervoerder van afwijkende maten

Alles in eigen hand

Persoonlijk contact en korte lijnen

Dagelijks rijdend naar moeilijk bereikbare plekken

Persoonlijk, flexibel en korte lijnen

Wij investeren in de relatie. Doordat we elkaar goed kennen, zetten we net dat stapje extra. Wij zijn persoonlijk telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 19.00 uur en in noodgevallen 24 uur per dag. ‘Kan niet, bestaat niet’, ‘Kwaliteit voor kwantiteit’, ‘Afspraak = afspraak’ en ‘1+1=3’ zijn onze principes.

Te groot of te zwaar voor de standaard pakketbezorgers

Wij zijn specialist in het vervoeren van zendingen met afwijkende maten en/of gewichten. Wilt u een lang pakket versturen? Of een groot pakket versturen? Dat kan via Flevobird. Wist u dat wij de grootste fietsenbezorger van Nederland zijn? Dat we meubelen en tuinsets voor diverse webshops vervoeren? Of kunstgrasrollen en luxe karpetten vervoeren naar particuliere consumenten? Ook vervoeren wij trampolines, zwembaden, dakkoffers, partytenten, sauna’s en bouwpakketten voor stellingkasten.

Daarnaast zijn we dagelijks op bouwplaatsen te vinden, maar ook bij hotels in de binnensteden en vakantieparken in Nederland en België. Niets is ons te gek!

Modern wagenpark

Ons wagenpark is zeer divers en bestaat uit gesloten bestelwagens, bakwagens, verschillende soorten aanhangers, BE combinaties, C en CE vrachtwagens. Dit geeft ons de flexibiliteit om een breed scala aan goederen op heel veel verschillende plekken te bezorgen of af te halen. Van binnensteden tot legerplaatsen, we kennen ze allemaal!

Alles in eigen hand

Uw producten vervoeren we zelf. Van A tot Z. Door onze eigen medewerkers. Hierdoor is de kans op schade laag en kunt u vertrouwen op juiste en tijdige levering van uw goederen.

Up to date IT omgeving

In 2022 hebben wij een nieuw Transport Management Systeem geïmplementeerd met een rijk scala aan mogelijkheden om u en uw klanten persoonlijk en efficiënt te bedienen. Gebruiksvriendelijke aanmelding van orders in ons klantenportaal of via een in te richten API. Track & trace en professionele vastlegging van de afleveringen zijn enkele kenmerken hiervan.

Daarbij houdt onze office manager altijd een oogje in het zeil!

Eigen warehouse

Waardoor we uw producten kunnen opslaan en verzenden wanneer u dat wilt.